HET VERHAAL VAN STUDENT STAN

Stan

Stan

In de bruisende studie van junior accountmanagement en ondernemerschap staat Stan, een gedreven student met een passie voor vrijheid en gezond ondernemen, centraal. Zijn verhaal begint bij zijn studie Junior Accountmanagement aan het Alfa College in Hoogeveen., waar hij de fijne kneepjes van het vak leert. Maar Stan is niet zomaar een student; hij werkt ook actief in het bedrijf Designglas, waar hij zijn theoretische kennis omzet in praktische ervaring.

Wat Stan uniek maakt, is zijn enorme verlangen naar vrijheid. Na zijn studie gaat hij twee maanden naar Bali met vrienden. Voor Stan is vrijheid niet slechts een woord; het is een levensstijl die hij koestert, zowel in zijn persoonlijke als professionele leven.

Gezond ondernemerschap

Het concept van gezond ondernemerschap heeft Stans aandacht getrokken, en hij deelt zijn gedachten hierover in het kader van Blue Zone Innovations. Voor hem gaat gezond ondernemerschap verder dan alleen bedrijfsprestaties; het gaat een organische manier van leven, inclusief bewuste voedingskeuzes. Hij betwijfelt de gangbare opvattingen over wat nu echt gezond is en vindt het moeilijk om door de overvloed aan informatie te ontdekken wat nu goed of minder goed is. Zo is hij aan de slag gegaan met een project over een oura ring. Een ring dat data verzamelt over vanalles. Over eten, over slaap, over energie. Eigenlijk datagericht kijken naar je hele gezondheid.

Het lerend vermogen van Stan

Voor Stan is ondernemerschap meer dan een studie of een baan; het is een levensfilosofie. Hij gelooft in het idee van "Je wilt niet in een bedrijf werken, maar aan een bedrijf." Het leren en toepassen van kennis is cruciaal, en Stan omarmt dit principe met passie.

Wanneer hem wordt gevraagd wat hij graag zou willen leren, zegt Stan dat hij wil duiken in het proces van bedrijfsselectie en -benadering. Hij is nieuwsgierig naar hoe het predicaat van Blue Zone Innovations bij de Drentse ondernemers kan komen en welke criteria hierbij horen. Hoe zorg je ervoor dat bedrijven naar jóu komen?

Een verhaal van ambitie en bewust leven

Stans verhaal is er een van ambitie, vrijheid, en gezond ondernemerschap. Hij weet wat hij heeft en wat hij wil. Zijn levenshouding weerspiegelt de moderne student/ondernemer die niet alleen streeft naar succes op gebied van werk, maar ook naar een gezonde en gebalanceerde levensstijl.

Met zijn vastberadenheid belooft Stan niet alleen de zakelijke wereld te veroveren, maar ook een bron van inspiratie te zijn voor anderen die streven naar een harmonieuze integratie van werk en leven. En dat past toch perfect bij de Blue Zones en het gedachtegoed van Blue Zone Innovations!

Scroll naar boven