HET VERHAAL VAN STUDENTE NATHALIE

Nathalie

Nathalie 

Nathalie studeert aan het Alfa College in Hoogeveen. Ze volgt de opleiding business administration and control. Voor deze studie deed ze bouwkunde maar dat beviel haar minder goed. Nathalie zit nu helemaal op d’r plek.

De opdracht om samen met Blue Zone Innovations te werken aan vraagstukken uit het Drentse bedrijfsleven sprak haar aan. Niet alleen vanwege de creativiteit maar ook vanwege de maatschappelijke kant. “Ik kende de Blue Zones nog niet en wil er graag meer van weten. Ook hoe de thema’s van Blue Zone Innovations bij de ondernemers in Drenthe naar voren komen.”

Nathalie is nieuwsgierig, enthousiast en leergierig. Ze is zelf al bewust bezig met enkele thema’s zoals  gezond eten. “Voor een gelukkig leven moet je proberen niet zoveel te stressen en wanneer je merkt dat iets je teveel wordt, doe dan een stapje terug en praat er met iemand over. Dit lukt mij ook niet altijd maar zou ik het aan andere jongeren adviseren om wel te doen.”

Nathalie verwacht met het project nieuwe mensen te leren kennen, meer te leren over de blue zones en hoopt van Drentse ondernemers te horen waarom ze hun bedrijf hebben opgestart, hoe ze dat hebben gedaan en waarom ze koppelingen leggen met de thema’s van de blue zones.

Haar vader is ondernemer en was ze benieuwd of hij de thema’s ook gebruikt in zijn bedrijf.

“Toen ik hoorde dat Geopark De Hondsrug en DFW Vastgoed Jan Nijland de thema’s op verschillende manieren in hun bedrijf doorvoeren, wilde ik dit gelijk aan mijn vader vertellen. Zo krijg je mond-op-mond-reclame en hoop ik hem ook te inspireren om meer te doen met de 6 thema’s van Blue Zone Innovations."

Scroll naar boven